SLP söker Konstruktör

Vill du jobba…

  1. …med högkvalitativa produkter?
  2. …i ett företag med högt i tak och platt organisation?
  3. …med de allra senaste lastbilsmodellerna?
  4. …jobba för att utveckla dig själv mot nya möjligheter?

Då kanske vi har möjligheten för dig!

SLP AB är Nordens största påbyggare av lastbilar och efterfordon till anläggnings- och gruvindustrin. Cirka 40 anställda med produktionsenhet i Övertorneå levererar cirka 150 enheter årligen. Vi är verksamma i en bransch som går för högtryck och söker därför ytterligare konstruktörer för anställning i Övertorneå.

SLP konstruerar alla sina produkter internt. En hög grad av kundanpassning gör våra produkter intressanta för många komplexa applikationer. Inom anläggningsindustrin jobbar vi främst med Automatkassetter för den Svenska och Finska marknaden, men även andra typer av bilpåbyggnader och efterfordon. Gruvindustrin efterfrågar främst våra påbyggnader av 3, 4, 5-axliga malm-/bergbilar anpassade för extrema påfrestningar. Vi jobbar även med övertunga ekipage för laster över 100 ton.

Den vi söker skall ha något eller några års arbetslivserfarenhet och eftergymnasial utbildning med inriktning mot konstruktion. Vi kommer att erbjuda dig möjlighet till relevant vidareutbildning inom påbyggnad, men lika viktigt är att du är intresserad av att utvecklas med oss!

Du kommer att jobba tätt med övriga konstruktionsresurser och produktion. Arbetet kommer att omfatta ny- och vidareutveckling av applikationer med syfte att öka tillgänglighet och reducera vikt. Här tillkommer även kontakter med chassileverantörer för att säkerställa att vi följer deras påbyggnadsdirektiv. Konstruktörsrollen hos SLP innebär också att du blir involverad i utveckling och anpassning av våra produktionsprocesser med våra produkter i fokus.

Vi arbetar med moderna konstruktionshjälpmedel som Autodesk Inventor samt AutoCad Mechanical.

För frågor och mer information, kontakta: vVD Hans Ohlsson 070-6777820, hans.ohlsson@slpab.com