Högtryck på SLP i Övertorneå!

Den fortsatt positiva marknadsutvecklingen inom gruv- och anläggningssektorn skapar goda framtidsutsikter för SLP! Vi har idag ett stort behov av ytterligare kompetenta medarbetare till vår monteringsavdelning!

På monteringen följer du ett fordon från det att det lämnar lackboxen till besiktning. Arbetet kräver kunskap och erfarenhet av mekanik, hydraulik, pneumatik och elektronik. Mindre svetsarbeten förekommer också varför du även bör ha erfarenhet av detta.

I dagsläget behöver vi förstärka vårt team med minst 2 medarbetare. Vi söker en medarbetare med en förstärkt elprofil med erfarenhet från fordonsinstallationer eller motsvarande. Du skall ha god datorvana och kunna planera, dokumentera samt installera utrustning och funktioner i moderna lastbilschassier.

Vi söker även medarbetare med en mer mekanisk inriktning för allmänna installationer på lastbilschassier samt efterfordon, d.v.s. med erfarenhet och kunskap inom områdena mekanik, hydraulik och pneumatik.

De fordon vi bygger levereras direkt till kund och tas i drift direkt efter besiktning och leverans. Våra kunder har höga förväntningar med avseende på kvalitet, finish och leveransprecision. Vi ställer därför motsvarande krav på dig som montör för att säkerställa att vi lever upp till dessa högt ställda förväntningar.

Vi erbjuder kontinuerlig fortbildning inom respektive fackområde, ofta i samarbete med chassileverantören.

Vi tillämpar en löpande antagning varför vi önskar din intresseanmälan så snart som möjligt!

Hör av dig direkt till vår VD Karin Prytz på telefon 070-520 20 32 eller på mail karin.prytz@slpab.com