Vill du bli en av oss på SLP i Övertorneå?

Den fortsatt positiva marknadsutvecklingen inom gruv- och anläggningssektorn skapar goda framtidsutsikter för SLP! Vi har idag ett stort behov av ytterligare kompetenta medarbetare till både svets- och monteringsavdelningen!

På monteringen följer du ett fordon från det att det lämnar lackboxen till besiktning. Arbetet kräver kunskap och erfarenhet av mekanik, hydraulik, pneumatik och elektronik. Mindre svetsarbeten förekommer också varför du även bör ha erfarenhet av detta.

Vi söker både medarbetare med förstärkt elprofil med erfarenhet från fordonsinstallationer och medarbetare med mekanisk inriktning för allmänna installationer på lastbilschassier samt efterfordon.

Svetsavdelningen producerar hjälpramar, flak och släpchassier till våra påbyggnader och efterfordon. Tidigare dokumenterad erfarenhet av svetsning av tyngre konstruktioner i plåttjocklekar upp till 20mm är meriterande.

Vi erbjuder kontinuerlig fortbildning inom respektive fackområde.
Vi tillämpar en löpande antagning varför vi önskar din intresseanmälan så snart som möjligt!
Hör av dig direkt till vår VD Karin Prytz på telefon 070-520 20 32 eller på mail karin.prytz@slpab.com, eller Marknadschef Hans Ohlsson på telefon 070-6777820 eller mail hans.ohlsson@slpab.com.